Libros ilustrados

PENSAMENT CRÍTIC IL·LUSTRAT

BERNAT CASTANY PRADO / CINTA FOSCH
AVIZOR / 22,5 x 22,5 cm / 144 pp / rústega / 978-84-18702-41-9

Aquest llibre és dos llibres alhora.

El primer és un manual d’autodefensa mental que ensenya com resistir la manipulació i la confusió mitjançant diverses estratègies per neutralitzar la propaganda, l’emocionalisme, el dogmatisme i el nihilisme.

El segon és un elogi dels grans valors il·lustrats, com l’amor per la veritat, l’exercici de la tolerància, la defensa de la democràcia, la promoció d’un laïcisme respectuós, el valor de l’amistat i la recerca de la felicitat major nombre de persones.

Tot això amb un estil clar i àgil, ple de referències, anècdotes, exercicis i nombroses il·lustracions i esquemes. El resultat, que hauria apreciat el mateix Voltaire, és una obra capaç de modelar ciutadans crítics i democràtics.

 

Bernat Castany Prado (Barcelona, 1977) és professor de literatura a la Universitat de Barcelona, filòsof, articulista a “El País” i escriptor (finalista Premi Anagrama d’Assaig 2021).

Cinta Fosch (Tortosa, 1986) s’ha format com a il·lustradora i dissenyadora gràfica i s’ha graduat en Història de l’Art. Treballa com a il·lustradora de premsa, editorial i publicitària.

Libros relacionados

Boletín

¿Deseas recibir nuestro boletín?
Te mantendremos al día de las novedades y reediciones.

Buscar