Libros ilustrados

LA ROSA I EN TÒFON. UNA HISTÒRIA D’AMOR

KATJA REIDER / JUTTA BÜCKER
TRAMPANTOJO / 18,50 x 14,50 cm / 74 pp / cartoné / 84-933734-8-6

Oferta:

Dos llibres en un: la història de la Tosa i la història d’en Tòfon, com s’enamoren i com l’amor veritable i els somnis triomfen malgrat l’oposició dels amics, dels pares i de les convencions.

L’amor a primera vista existeix: la Rosa i en Tòfon ho troben sota la pomera on solen anar per a somiar tranquil·lament, sense que familiars i amics els diguin el que han de fer amb les seves vides. Rosa somia amb l’amor, de fet la seva història és una “història d’amor”, mentre que donant la volta al llibre el lector descobrirà que, a l’altre costat, en Tòfon s’obstina a somiar una “història sobre la felicitat”.

Els dos camins duran a la Rosa i en Tòfon a trobar-se i a perdre’s, entestats en seguir els consells dels amics, que els volen més bells, més forts, més obstinats en aconseguir l’èxit. Però la veritat és que la vida pot ser molt més senzilla i no cal donar tantes voltes, n’hi ha prou amb que un confiï en els seus somnis i no els perdi mai de vista.

Aquest és el missatge de la història fresca i senzilla de Katja Reider, delicadament il·lustrada per Jutta Bücker, que parlant de porquets, porcs i garrins li fa l’ullet a un lector ja crescut que encara no ha perdut la fe en els somnis.

2006 – Premi Els Millors Llibres per a Nens i Joves, Banc del Llibre (Veneçuela)
2005 – Seleccionat per a la SEP (Programa nacional de lectura, Pla de Biblioteques Escolars, Mèxic)

Libros relacionados

Boletín

¿Deseas recibir nuestro boletín?
Te mantendremos al día de las novedades y reediciones.

Buscar