Libros ilustrados

JOANA D’ARC

LOUIS-MAURICE BOUTET DE MONVEL
TRAMPANTOJO / 22,8 x 30 cm / 48 pp / cartoné / 978-84-15357-59-9

Oferta:

Amb Joana d’Arc volem aprofondir la nostra línia d’àlbums clàssics per als lectors i aficionats a l’àlbum i la il·lustració que no són a l’abast avui dia (com els ja publicats El llibre esbiaixat o El llibre amb coet), tot i la seva importància cabdal al gènere. D’aquesta manera volem anar oferint una biblioteca de clàssics de l’àlbum que arribi a nens d’avui, mestres, biblioteques, o fins i tot a il·lustradors professionals que apreciïn els mestres.

Aquest àlbum és un dels precedents més reconeguts del gènere, publicat a França al 1896 de la mà del pintor francès Louis-Maurice Boutet de Monvel. En el seu moment va suposar una gran innovació que va influir molt a Nord-Amèrica a més de a la pròpia França. La innovació comprèn des de l’adaptació dels colors a les tècniques d’impressió de l’època, o la naturalitat de les figures, fins a una composició i seqüenciació de les escenes llavors inversemblant en llibres infantils i que avui consideraríem de caire cinematogràfic.

S’acompanya d’un pròleg d’un crític literari per inserir el llibre en la tradició del gènere i que el posa en valor. La història explica la vida de la Joana d’Arc amb fidelitat històrica i sobrietat, des de les aparicions angèliques que la porten a participar a la guerra, fins al judici que la va condemnar a la foguera.

Libros relacionados

También te recomendamos…

Boletín

¿Deseas recibir nuestro boletín?
Te mantendremos al día de las novedades y reediciones.

Buscar