Libros ilustrados

HI HA RES MÉS AVORRIT QUE ÉSSER UNA PRINCESA ROSA? El llibret i la guia per muntar la funció

PACO MIR / RAQUEL DÍAZ REGUERA
TEATRO / 14,5 X 22 cm / 72 pp / rústica / 978-84-16817-65-8

Oferta:

L’àlbum bestseller Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa?, de la Raquel Díaz Reguera, ara l’oferim en versió teatral, tal com la va concebre el Paco Mir i que es va representar durant dos anys.
Es compon de dues parts: «El llibret», que conté tots els diàlegs i acotacions de la funció, i «El muntatge de l’obra», una guia pràctica i senzilla que indica, mitjançant fórmules i solucions, com muntar la funció a la teva escola. Una obra d’autoafirmació femenina que qüestiona els rols tradicionals.

Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa? va ser el primer àlbum que va publicar la Raquel Díaz Reguera, un èxit immediat del qual se n’han venut més de 30 000 exemplars. Aquesta obra va posar els fonaments d’una carrera que ha consagrat la seva autora entre l’elit del llibre infantil, amb més de 40 títols publicats.

Paco Mir ha dedicat tota la seva vida al teatre. Internacionalment conegut per formar part de Tricicle, entre les seves activitats consten les d’autor d’historietes, actor, director, guionista i productor. El 2017 es va encarregar de l’adaptació, direcció i producció de Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa?, que es va representar a tot Espanya durant dos anys.

Aquí es pot accedir a la banda sonora de l’obra per fer-la servir a la teva representació: Banda sonora Princesa

Libros relacionados

Boletín

¿Deseas recibir nuestro boletín?
Te mantendremos al día de las novedades y reediciones.

Buscar