Libros ilustrados

EVOLUCIÓ EN ACCIÓ

JOSÉ RAMÓN ALONSO / YOLANDA GONZÁLEZ
AVIZOR / 24 x 24 cm / 64 pp / cartoné /978-84-18702-45-7

La teoria de l’evolució és un dels cims del coneixement humà, però el seu coneixement i comprensió té un problema: la immensa escala temporal en què actua respecte a les nostres breus vides. Encara que si ens fixem bé, podem observar l’evolució en acció en certes espècies que justament estan en un moment de transició o són clars elements intermedis. A Evolució en acció podem veure multitud d’exemples d’evolució que estan passant ara mateix.

José Ramón Alonso és doctor per la Universitat de Salamanca, on exerceix com a catedràtic de Biologia Cel·lular, a més de ser investigador principal de l’Institut de Neurociències de Castella i Lleó. És investigador i conferenciant. Ha publicat més de quaranta llibres i més de 150 articles científics a les principals revistes internacionals de la seva especialitat. Escriu sobre divulgació científica i el món universitari en premsa (El País, ABC, El Mundo, Expansión…)
Yolanda González Pérez és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Complutense de Madrid, diplomada en Il·lustració. Treballa en disseny gràfic i il·lustració (editorial, premsa, novel·la gràfica, cartelleria), especialitzada en il·lustració científica. La seva obra s’ha exposat a diverses ciutats espanyoles i a Veneçuela, i col·labora amb diversos museus (MAEF, MUPAC, IIIPC i MAR).

Libros relacionados

Boletín

¿Deseas recibir nuestro boletín?
Te mantendremos al día de las novedades y reediciones.

Buscar