Libros ilustrados

CARBASSA

SUSANA PEIX / CAROLINA LUZÓN
TRAMPANTOJO / 22 x 30 cm / 32 pp / cartoné / 978-84-16817-75-7

Les elefantes viuen sempre juntes en una bandada dirigida per la femella més veterana. Ella sap on trobar aigua, herba i ombra. Ella és la que espanta els búfals massa tafaners i la que explica les millors històries.

Si ets una elefanta viuràs sempre amb ella, i amb les teves ties, cosines i germanes, aprenent cada dia. Mai no et faltarà lacarícia d’una trompa quan rugeixin els lleons a la nit, ni una pota que et posi al teu lloc quan et passis de llesta.

Si ets un elefant, abandonaràs la bandada als 14 anys i seguiràs el teu camí sol, sense el consell de la mare en els moments difícils, sense els contes de bona nit de l’àvia. Amb sort, t’uniràs a un grup de mascles i jugaràs a les grans batalles que hauràs de lluitar de més gran per quedar-te amb el territori més fèrtil.
Així són les coses des del principi dels temps.

És possible que alguna cosa inesperada obligui una mare a triar. Per molt dura que sigui la situació, per molt perill que comporti, una mare mai no abandonarà la seva cria. Mai. Encara que vagi contra la llei dels elefants.

Aquest amor incondicional és el que ha creat aquesta història.

Libros relacionados

Boletín

¿Deseas recibir nuestro boletín?
Te mantendremos al día de las novedades y reediciones.

Buscar