Libros ilustrados

AMARYLLIS – CAT

GERMÁN MACHADO / ANNA APARICIO
TRAMPANTOJO / 20 x 20 cm / 32 pp / cartoné / 978-84-16817-48-1

Oferta:

L’Amaryllis és una planteta a qui li agrada passejar quan s’acaba l’estiu. Fa tota mena d’amics pel bosc i en el seu camí hi troba aventures i perills, tot per tal d’arribar a on ningú no ha arribat quan comença l’hivern.

Premis rebuts:
– 2017 Nami Concours de Corea del Sud, il·lustracions finalistes
– 2018 Golden Pinwheel Young Illustrators Competition, Fira del Llibre de Shanghai (Xina), il·lustracions finalistes
– 2019 White Ravens “Una animada criatura treu el cap a la portada d’aquest àlbum il·lustrat de bell disseny. Es tracta d’Amaryllis, un tubercle rodó, de color vermell brillant, que té una bonica mata de “pèl” al cap. Amaryllis és inusualment aventurera per a una criatura que se suposa que descansa arrelada a terra. En lloc de quedar-se atrapada a ‘casa’ seva després de florir, es dirigeix al món amb molta curiositat. Vol conversar i conèixer a altres éssers vius que, com ella, busquen un canvi. Després d’algunes trobades emocionants, finalment arriba a un lloc de descans, un jardí paradisíac, que l’acull i l’aixopluga.
El text poètic del llibre sobre el creixement i la decadència, la sortida i l’arribada, i el cicle de la natura s’adapta meravellosament bé a les seves encantadores il·lustracions. Les serigrafies decoratives en verd fosc, terrós i vermell retraten la natura com un món vegetal encantat i exuberant, ple de vida, aventura i bellesa.” http://whiteravens.ijb.de/book/1227

Libros relacionados

Boletín

¿Deseas recibir nuestro boletín?
Te mantendremos al día de las novedades y reediciones.

Buscar