Libros ilustrados

L'ÀNIMA PERDUDA

OLGA TOKARCZUK PREMIO NOBEL 2018 / JOANNA CONCEJO
FUERA DE ÓRBITA / 20,2 x 27,1 cm / 52 pp / cartoné / 978-84-16817-61-0

Oferta:

«Hi havia una vegada un home que treballava molt i molt ràpid i que ja feia temps que havia deixat enrere, força lluny, la seva ànima.»
L’ànima perduda és una commovedora història sobre l’espera, la paciència i la introspecció, concebuda com un llibre d’art per a totes les edats que va rebre el Premi Bolonya Ragazzi 2018, Menció Especial en Ficció. Segons el jurat, «El tema filosòfic d’aquest llibre, la pròpia qüestió de l’ànima, s’explora a través d’unes il·lustracions que traspuen una sensació de pau i meditació. L’artista Joanna Concejo representa lamalenconia i l’alegria evocades per la memòria amb traços fins i dibuixos minuciosos».

Olga Tokarczuk, recent premi Nobel 2018, és una escriptora polonesa aclamada per la crítica; ha rebut, entre d’altres guardons, el Man Booker International 2018.

Joanna Concejo ha escrit i il·lustrat llibres a Polònia, França, Itàlia, Suïssa, Espanya i Corea del Sud. Ha estat guardonada amb el Llibre del’Any 2013 d’IBBY (secció Polònia) en disseny gràfic; la seva obra s’ha exhibit en múltiples exposicions d’il·lustració internacionals.

Libros relacionados

Boletín

¿Deseas recibir nuestro boletín?
Te mantendremos al día de las novedades y reediciones.